TRM Europe

Travel Reservation Management

Sa nu credeti insa ca mersul la plaja se limiteaza doar la baie in mare si bronzat pe mal. Sunt o multimde de activitati de care putem sa ne bucuram pe plaja. Mai jos, portalul hubpages.com a intocmit o lista cu cele mai distractive 20 de activitati care pot fi practicate pe langa inot.

1.Petrecerile in jurul focului. Pe plajele unde este permis focul, este grozav sa faceti un party unde oamenii sa poata canta, dansa si unde evident sa se faca gratare.

2. Mesaje in nisip. Puteti scrie mesaje mari sau mici in nisip, cu orice doriti, dupa care faceti o fotografie care va dura pentru totdeauna. Aceasta fotografie se poate transforma intr-o vedere pe care o puteti trimite celor apropiati de acasa.

3. Distrati-va pe faleza. Multe plaje au faleza unde deseori se gasesc tot felul de activitati de facut. Se gasesc mini-parculete de distractii, tone de vanzatori cu mancare si mai ales, concerte in aer liber.

4. Picnic. In aproape orice loc de pe plaja sau de langa se poate manca, dar cateodata este fumos sa va pregatiti singuri un picnic pentru plaja.

5. Frisbee. Exista un joc de plaja popular, iar lumea nu se satura nicidata de el. Exista astazi si unele jocuri mult mai avansate cum ar fi Frisbee golf, Frisbee extrem sau aerobic, dar versiunea clasica este cea mai cautata.

6. Escaladatul. Multe dintre plaje ofera conditii de escaladat pereti chiar din apa. Escaladatul ofera pe langa un exercitiu fizic distractiv si o racire bine meritata in apa.

7. Pescuitul. Pescuitul este unul dintre cele mai relaxante activitati care se pot face la plaja si asta se stie de secole.

8. Revistele. O iesire la plaja trebuie sa fie foarte relaxanta. Adapostiti-va sub o umbrela cand este prea cald si cititi reviste sau carti mici.

9. Construiti un castel de nisip. De la cele mai simpliste forme pana la cele mai elaborate, castelele de nisip va ajuta sa eliminati momentele de plictiseala de pe plaja si in acelasi timp faceti si ceva creativ si distractiv.

10. Priviti rasaritul. Este unul dintre cele mai bune momente de la mare.

11. Colectionati scoici. Puteti sa va plimbati pe plaja si sa gasiti scoici si melci. Daca le colectionati, acasa puteti sa faceti diferite bratari sau coliere pentru a va aminti mereu de vacanta la mare.

12. Faceti cumparaturi de la mare. Majoritatea plajelor se gasesc in statiunile de la mare. Aici se gasesc o gramada de magazine mici cu suveniruri, haine, etc. Cand vreti sa mai scapati de soare, mergeti la cumparaturi.

13. Surf. Sau orice alt fel de sport nautic realizat cu ajutorul caiacului sau a ski-jet-ului sunt ideale. Intrati in apa si traiti cu adevarat o aventura.

14. Faceti topless. Este un lucru foarte curajos sa fii dezbracata in public. Este o experienta care te poate face increzatoare in tine.

15. Leapsa. Sau sariti coarda. Sau ridicati un zmeu. Puteti face orice activitate de copii, cu instrumente ieftine. Asta va va aduce aminte de momente placute petrecute la mare cand erati copii.

16. Scrieti poezii. Plaja si marea au fost sursa de inspiratie pentru poeti si muzicieni din antichitate. Incepeti sa scrieti povestea pe care mereu ati dorit sa o puneti pe foaie sau incepeti un jurnal cu tot ce ati facut in vacanta.

17. Cunoasteti oameni noi. Plajele sunt pline de oameni si nu este niciun motiv de ce nu v-ati face prieteni noi. Jocurile pe nisip precum voleiul sau fotbalul este una dintre metode, insa exista si altele.

18. Faceti fotografii. Plaja este un loc perfect pentru a fac poze, care ulterorior sa va ramana amintire. Imortalizati cat mai multe momente frumoase din vacanta.

19. Cautati locuri istorice. Si la noi, exista locuri istorice marcate cu semne si simbolurile stramosilor nostrii. Le puteti gasi in cele mai neasteptate locuri daca tineti ochii deschisi.

20. Vorbiti la telefon. In timp ce va bronzati puteti sa vorbiti la telefon cu toti prietenii pe care vreti sau nu sa-i faceti invidiosi pe voi.

Desigur, adevarul este ca mersul la plaja este distractiv in orice fel ar fi abordat, pentru ca scapam de viata reala si ne relaxam. Este bine de stiut doar ca sunt o multime de alte activitati, pe langa bronzat si inotat, care pot fi incercate.

Add A Comment

Theme Provided By: Fast Cash Well - payday cash advance