Agentii de turism

Nu aveti un site al agentiei si va ganditi de mult la acesta?

Noi va ajutam ca in cel mai scurt timp sa aveti un site al agentiei gata pentru rezervari online.
– E un portal cu peste 120 tour operatori europeni, la un loc

– Cu peste 280 milioane oferte online

– Cu peste 3,5 milioane oferte Last Minute pe zi

– Cataloage on-line Tour operatori germani exemplu aici
– Partii ski din Austria, Elvetia, Italia, Germania
exemplu aici

Este exact cea ce va doreati pentru sezonul ce vine.

Gasiti aici, on line, cele mai bune oferte din Europa.
Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt:

1. Inregistrarea domeniului agentiei dvs.,
La adresa respectiva va vor gasi clientii, asa ca alegeti cu atentie un nume de domeniu. Va recomandam sa inregistrati un domeniu .ro. Va putem oferi domeniul dorit (daca este disponibil) la un pret de 35 EUR + TVA (domeniul se achizitioneaza pe o perioada nelimitata de timp) prin colaboratorii nostri “SC topcode SRL” (http://www.topcode.rooffice@topcode.ro).

2. Achizitionare Hosting
Achizitionarea de servicii de hosting pentru domeniul dvs, de fapt a unui spatiu pe un server unde va fi instalat site-ul dvs. Pentru o mai usoara si buna colaborare va recomandam serviciile colaboratorilor nostri “SC topcode SRL” (http://www.topcode.rooffice@topcode.ro). Pretul unui cont potrivit site-ului dvs este de 3 EUR / luna + TVA (plata se face in avans pe un an). Serviciile oferite de noi prin colaboratorii nostri le gasiti in fisierul atasat.

3. Site-ul agentiei dvs.,
Puteti opta intre a integra in site-ul dvs doar motorul cu pachete turistice de la peste 120 turoperatori TRM TOE sau si motorul pentru BILETE DE AVION. Un demo al variantei standard al site-ului dvs il gasiti dand click pe unul dintre cele 2 variante de mai jos:
http://demo-toe.businessjet.ro (doar pachete turistice TRM TOE)
http://demo-toe-ticketing.businessjet.ro (pachete turistice TRM TOE si BILETE AVION).

In aceasta varianta, personalizata cu sigla si poza de banner a agentiei dvs alaturi de datele dvs de contact (Butonul Contact http://demo-toe.businessjet.ro/contact.html) si informatiile legate de agentia dvs (Butonul Despre Noi http://demo-toe.businessjet.ro/) puteti sa va faceti deja simtita prezenta pe Internet.

Pentru comenzi va invitam sa completati formularul atasat si sa n-il retrimiteti in cel mai scurt timp pe mailul managerit@businessjet.ro.

Pentru alte informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

About the Author TRM

follow me on:
>