Cum Atragi Prosperitate

Ce iti vine imediat in minte cand auzi cuvintele „abundenta” si „prosperitate”? Bani, relatii implinite, o casa frumoasa in care sa locuiesti, liniste sufleteasca, o cariera/vocatie care iti pune in valoare calitatile? Ar putea fi toate sau niciunul dintre aceste lucruri. Pentru tine, ar putea insemna cu totul altceva. Dar daca vrei sa atragi mai multa prosperitate si abundenta in viata ta, indiferent de definitia pe care le-o dai, atunci iata 5 chei pentru a putea face asta.

1. Intelegerea Legii Atractiei

Legea Atractiei, asa cum este ea definita de catre Abraham Hicks, spune ca „atragi catre tine orice lucru sau sentiment caruia ii acorzi atentie si energie, indiferent ca il vrei sau nu”. Deci, daca esti curios in legatura cu ceea ce dai, uita-te la ceea ce atragi, la rezultatele invizibile din viata ta. Stiind despre si lucrand cu Legea Atractiei, te va ajuta sa manifesti, sa creezi si sa atragi mai multa abundenta si prosperitate in viata ta. Odata ce intelegi asta, nu mai exista cale de intoarcere.

2. Primesti ceea ce iti mentine concentratia asupra sa
Unul din conceptele cheie ale Legii Atractiei este ca primesti ceea ce iti mentine concentratia asupra sa, indiferent ca este vorba de bani, relatii, etc. Deci cand te concentrezi sa ai mai putin, asta este experienta pe care o creezi pentru tine. Spunand ca „imi urasc job-ul” va atrage mai multa atentie asupra aspectelor job-ului care nu-ti plac. Chiar si cand cauti un alt job, cautarea va fi influentata de acea energie negativa.

Pur si simplu sa-ti doresti ceva nu este suficient pentru ca vei continua sa te gandesti la ceea ce nu ai. Concentrandu-te mereu, pe ceea ce nu ai, inseamna sa nu vezi oportunitatile de acum si nici pe cele din viitor, sau sa incepi sa iti cunosti sau sa-ti implinesti dorintele adevarate. Practic stai in calea ta!

3. Limpezeste-ti Mintea

… pentru a-ti permite sa te concentrezi mai eficient. Mintile noastre sunt pline de „chestii”; ganduri si credinte invechite, obosite si limitate care nu reflecta persoana care esti in acest moment sau persoana care vrei sa devii. Aloca-ti timp pentru a sta in liniste si a te gandi limpede la ceea ce iti doresti cu adevarat sa atragi in viata ta. Fa asta in mod regulat! Foloseste aceasta sansa pentru a „te lua la intrebari”.

Intreaba-te: „cum pot crea mai multa prosperitate si abundenta in viata mea?” Odata ce ai mintea limpede, vei permite imaginatiei tale sa iti dea raspunsurile potrivite. Cheia este sa faci asta in mod regulat. Meditatia este o metoda excelenta de a incepe sa-ti limpezesti mintea.

4. Apreciaza Abundenta Vietii

Sa apreciezi abundenta vietii este o alta metoda de a te deschide pentru a accepta mai multa abundenta si prosperitate in viata ta. Cand ajungi sa apreciezi pe deplin ceea ce ai in viata, Universul iti va da mai mult. Asadar, incepe sa scrii un jurnal de recunostinta si, la sfarsitul fiecarei zile, scrie toate lucrurile sau situatiile, din viata ta, pentru care esti recunoscator. In acest fel iti vei comuta energia si vibratiile si, in interiorul tau, vei fi mai aliniat cu ceea ce vrei sa creezi in viata ta.

5. Foloseste Afirmatii de Prosperitate

Pe masura ce scrii in jurnalul tau de recunostinta, este, de asemenea, o ocazie buna sa scrii si afirmatii de prosperitate. Afirmatiile sunt declaratii de acceptare pe care le folosesti pentru a-ti manifesta destinul sau ceea ce vrei sa creezi in viata ta. Ele sunt ganduri si cuvinte pozitive si puternice, trimise catre univers.

Daca vrei sa folosesti afirmatii pentru a crea schimbari pozitive in viata ta, atunci trebuie, in primul rand, SA CREZI ca asta este posibil. Nu ar trebuie sa fie spuse „cu jumatate de gura”: „ei bine, voi incerca si asta si voi vedea ce se va intampla”. Pentru a face afirmatiile mai eficiente, pune cat mai multa energie pozitiva atat in scris cat si in a le vorbi. Vizualizeaza ceea ce vrei sa creezi, cum va fi si lasa asta sa te ajute cu afirmatiile de prosperitate. Cand incetezi sa functionezi dintr-o pozitie de lipsuri, incepi sa creezi conditii fertile pentru a lua mai multe decizii informate (si, de obicei, corect intuite), sa observi mai multe oportunitati si sa atragi mai multa abundenta si prosperitate in viata ta.

Publicat de Bogdan-Teodor Batâr

About the Author TRM

follow me on:
>