Sa fii motivat.

Networkerii ambitiosi din toata lumea, intreaba: „Cum ii pot motiva pe altii sa aiba mai mult succes?” Pe cat de grozav suna posibilitatea de a-i motiva pe altii, raspunsul este ca nu ii poti motiva cu succes pe toti.

Ii poti inspira, dar motivatia trebuie sa vina din interior.

Nu ii poti motiva, pe altii, sa vrea sa aiba succes, mai mult decat poti impinge o sfoara in sus. Cand motivatia datorata unei conferinte sau a unei discutii in particular se consuma, tot ce mai ramane este angajamentul persoanei pentru propriul succes.

Adevarul este ca o persoana trebuie, in primul rand, sa isi doreasca pentru ea inainte de a avea succes. Daca tu iti doresti, pentru ei, mai mult decat isi doresc ei, asta poate deveni foarte nesanatos si periculos pentru ambele parti. Atunci cheia pentru a-i motiva pe oamenii din echipa ta, este sa fii motivat tu insuti.

Sa fii automotivat este singura cale sigura de a atinge succesul pe termen lung.

Sa fii automotivat inseamna ca nu ai nevoie ca cineva sa-ti reaminteasca oportunitatea pe care o ai in fata.

Sa fii automotivat inseamna ca te trezesti in fiecare dimineata entuziasmat si gata de o zi excelenta, sa creezi relatii noi, sa iti construiesti afacerea si sa arati oamenilor cum pot sa inceapa.

Sa fii automotivat inseamna ca participi la evenimentele locale si regionale, la conventii sau training-uri fara sa trebuiasca sa ti se reaminteasca faptul ca aceste evenimente sunt programate in zilele respective.

Sa fii automotivat inseamna ca investesti in educatia ta prin a citi carti bune, a asculta inregistrari audio si a lua, drept model, oameni de succes.

Sa fii automotivat inseamna sa actionezi, indiferent cine crede in tine, te sustine sau ti se alatura.

Sa fii automotivat inseamna ca esti inspirat de viitorul tau si de ce este posibil.

Sa fii automotivat inseamna sa fii autodeterminat.

Sa fii automotivat necesita sa fii autofunctional.

Asta inseamna ca tu trebuie sa inveti sistemul: cum sa faci afaceri si cum sa produci.Deci ce faci daca prospectii tai nu sunt motivati sa inceapa si echipa ta nu este motivata sa lucreze?

RENUNTA LA EI si gaseste oameni noi!

Oameni noi care sunt infometati dupa succes, care nu vor da inapoi de la nimic pentru a reusi si care sunt determinati sa se transforme in lideri pe care altii sa-si doreasca sa-i urmeze.

Publicat de Bogdan-Teodor Batâr

About the Author TRM

follow me on:
>