12 Motive pentru Afacera Ta.

afacerea ta12 motive pentru care

merita sa faci Afacerea ta

prin

TRAVEL RESERVATION MANAGEMENT (TRM)

1. Venit suplimentar: Indiferent cat castigi, ai tot timpul cheltuieli si intotdeauna este loc de mai mult. Un ban in plus este binevenit. Fie ca vrei sa-ti cumperi ceva, sa-ti platesti o datorie sau sa-ti suplimentezi venitul existent.

2. Independenta financiara: Sa-ti permiti sa-ti cumperi toate lucrurile pe care le doresti: masina, casa, livada ta… Sa poti calatori. Sau pur si simplu sa scapi de datorii si sa ai banii tai!

3. Detinerea propriei afaceri: TRM iti ofera unul dintre putinele mijloace (legale) prin care poti avea propria afacere cu investitie minima sau chiar fara investitii. Afacerile “traditionale” presupun investitii majore si sunt deseori expuse unor riscuri mari. Cele mai multe afaceri nu supravietuiesc primului an; inclusiv francizele nu sunt lipsite de risc si presupun investitii imense.

4. Mai mult timp liber: Patronii muncesc de dimineata pana seara si sunt supusi unui stres continuu. Angajatilor li se cere sa munceasca tot mai multe ore pentru acelasi salariu si le ramane tot mai putin timp pentru a face lucrurile pe care si le doresc. Daca alegi sa fii consilier de turism TRM iti ofera mijloacele pentru a putea realiza acest lucru si astfel poti sa-ti petreci mai mult timp cu copiii, familia, prietenii, sa-ti permiti un hobby sau un stil de viata liber.

5. Dezvoltare personala: Din ziua in care ne nastem ni se spune mai degraba ceea ce nu putem face decat ceea ce putem. TRM ofera oportunitatea si incurajeaza implinirea adevaratului potential al fiecaruia dintre noi, prin cresterea increderii in sine si prin demonstrarea faptului ca multe lucruri devin posibile doar daca incerci.

6. Ajutorarea oamenilor din jur: Colaboratorii TRM devin persoane de succes numai daca isi ajuta partenerii sa se dezvolte. Poti sa ii ajuti pe altii sa-si mareasca veniturile, prin oportunitatea afacerii TRM , sau sa-si imbunatateasca sanatatea, cu ajutorul produselor. Una dintre cele mai mari bucurii este sa vezi oameni care si-au imbunatit viata si sa stii ca ai avut o contributie importanta la acest succes.

7. Noi cunostinte si prieteni: TRM iti ofera un cadru social in care sa iti desfasori afacerea. Pentru ca si ceilalti colaboratori au dorinte similare si sunt oameni pozitivi, afacerea TRM este o oportunitate excelenta pentru a lega prietenii durabile.

8. O pensie decenta: Din pacate, putini dintre oamenii care se pensioneaza de la locul de munca actual isi permit sa traiasca din pensie. De fapt, multi oameni nu au pensie deloc. Oamenii traiesc mai mult si acest fapt poate fi chiar un motiv de ingrijorare… Cu TRM veniturile continua sa creasca chiar dupa momentul in care vine varsta pensionarii. Este o schema de pensionare non-contributiva pe care o poti pune in aplicare de acum!

9. Mostenire solida pentru urmasi: Afacerea TRM poate fi lasata mostenire. Poate oferi celor dragi un venit care le poate schimba viata in bine.

10. Recunoastere: Se spune ca “mai multi oameni merg la culcare mai infometati de recunoastere decat de hrana.” Putine companii isi evidentiaza angajatii altfel decat la modul negativ. Un “multumesc” lipseste de cele mai multe ori. Cu TRM sarbatorim realizarile fiecarui colaborator, de la cel mai nou distribuitor pana la top manageri.

11. Statut social. Un persoana care face servicii de calitate va fii intotdeauna respectat de societatea in care traieste.

12. Statut moral. Consilierii TRM sunt persoane cu o tinuta morala aparte. Valorile spirituale asumate fac din exemple si modele de urmat in mediul social in care actioneaza.

Informeaza-te acum! click aici

About the Author TRM

follow me on:
>