​​Pachetul Basic


Daca ai mai lucrat ca si agent de turism sau ai instrumente proprii de promovare poti incepe treaba gratuit, avand acces la trainingurile noastre​. You own it!

​​Pachetul Intermediar


Esti o persoana pasionata de turism, ai calatorit mult dar ai nevoie de ajutor de la un profesionist pentru a incepe drumul catre propria afacere! One more step!

​Pachetul Avansat


Nu stii daca esti in locul potrivit, dar iti doresti prin pasiunea de a calatori sa devii un antreprenor bun si ai nevoie de toata asistenta noastra. From zero to hero!

1

​Timp liber


​Prin metoda de lucru revolutionara pe care noi ti-o oferim, timpul tau liber devine o realitate, nu o raritate.

2

​Flexibilitate


​Cu ajutorul sistemului pe care il folosesti o sa fii propiul tau sef, facandu-ti programul conform cu activitatile tale.

3

​Castig rapid


​Daca urmezi pasii pe care noi te indrumam sa ii faci, cu siguranta vei ajunge la un castig rapid. De unde stim asta? Nu esti primul care experimenteaza asta.

​“

Parerile 
Colaboratorilor

Insert Image

​​Alexandra Androne - TRM

​Am intrat in sistemul TRM in 2012, cu gandul ca nu am nimic de pierdut.

Marea mea pasiune, calatoriile au fost si continua sa fie cea mai placuta modalitate prin care imi reincarc bateriile si imi deschid sufletul si mintea catre noi experiente.

Obisnuiam sa-mi organizez singura toate vacantele, de la faza de idee pana la planificarea minutioasa a obiectivelor de vizitat, insa asta presupunea mult timp petrecut online pentru a cauta si compara oferte.  In acelasi timp, eram “consultantul” de serviciu pentru toti prietenii mei in materie de vacante. 

TRM mi-a oferit instrumente de lucru care au redus considerabil timpul alocat cautarilor, dar si o oportunitate reala a castiga bani din pasiunea mea. Echipa din spatele TRM e grozava – oameni frumosi, pasionati, care te ajuta cum pot, la orice ora si carora le voi fi mereu recunoscatoare.

Insert Image

​​Ion Arsene - TRM

Am ales sa folosesc sistemul TRM deoarece ofera vacante la preturi rezonabile.

Multi touroperatori se lauda ca vand pachete la preturi nemaipomenite insa clientul nu compara cu preturile recomandate de pe portalele cu traditie din vest.

​Un alt motiv este ca  touroperatorii romani neavand puterea financiara sa cumpere la pret mic, automat nu sunt competitivi nici la vanzare.

Am lucrat de peste 10 ani direct cu ​turoperatori ​ca si ITS FTI Alltours etc​. si preturile recomandate sunt aceleasi ca si in sistemul TRM.

​Lucrand cu TRM, dispar comosioanele aferente platilor bancare externe.

Insert Image

​Andrei Gubernu - TRM

​Am intrat in familia TRM pentru ca mi-am dorit sa fiu liber, sa calatoresc si sa castig. 

Pe langa faptul ca poti fi flexibil si castigi, faci parte dintr-o comunitate de oameni pasionati si frumosi.

​A fi parte din TRM este de fapt a investi de 2 ori in tine. O data ca ai parte de cele mai bune si performante sisteme de comparare si rezervare si in al doilea rand ca banii in vestiti in vacantele tale se intorc la tine.


Daca iti doresti sa investesti in tine acum e momentul!

​Cu siguranta ca de multe ori te intrebi ce ai putea sa faci mai bine pentru a-ti creste valoarea, implinirea si veniturile. Acelasi lucru m-am intrebat si eu, de aceea am inceput sa investesc in mine si sa am o dorinta in a investi si in tine! Tu poti sa creezi afacerea vietii tale cu investitii financiare minime si castiguri garantate, pe masura eforturilor tale!

​" From zero to hero - Remus Tanase ( fondator TRM ) " 


Copyright text and footer links.

>