Idei de succes

Daca vrei sa atingi succesul in network marketing, exista o cale corecta de a face network marketing si una gresita. Daca procedezi asa cum trebuie pentru o perioada mai lunga de timp, vei avea posibilitatea de vinde si de a-i atrage pe altii in organizatia ta care vor proceda la fel. Odata ce se intampla acest lucru, intervine duplicarea si vei avea un venit pasiv – acel tip de venit care continua sa ajunga la tine indiferent de ce faci tu. Aceasta este cheia marketing-ului in retea: sa atragi suficienti oameni care vor proceda corect, astfel incat sa ai posibilitatea de a multiplica eforturile organizatiei tale.

Pentru a realiza asta, iata cele mai bune idei pentru succesul in marketing in retea pentru tine si afacerea ta.

1. Fii vanatul, nu vanatorul: Prea multi oameni vaneaza prospectii in aceasta industrie. Cand iti vanezi prospectii renunti la toata puterea si postura ta, in favoarea prospectilor. Creezi impresia ca ai nevoie de prospect in afacerea ta. Asta rezulta in intalniri la care prospectii nu apar, telefoane la care nu ti se raspunde, foarte multa activitate cu putine rezultate si, pur si simplu, experienta frustranta. In loc sa iti vanezi prospectii, ar trebui ca prospectii sa te vaneze pe tine.

Cum sa faci asta?

Faci asta prin a-ti crea un sistem de marketing eficient, cu intentia clara de a atrage, si precalifica, prospectii catre tine. Atragi prospectii prin a tinti acei oameni care sunt dispusi sa participe in network marketing si acei oameni care sunt deja in marketing in retea. Construiesti un sistem care consta in pagini de capturare a datelor (lead-capture page), auto respondere si informarea despre produsul/produsele tau/tale pentru a-i diferentia pe cei seriosi de curiosi. Un prospect care este dispus sa treaca prin toti acesti pasi este mai calificat decat un prospect care nu face asta.

2. Promoveaza-te pe TINE, nu oportunitatea sau produsul tau:Cand iti promovezi oportunitatea sau produsul, nu ai nimic care sa te separe de toti ceilalti distribuitori din compania de network marketing din care faci parte. Drept rezultat, nu le dai niciun motiv clientilor sa cumpere sau prospectilor sa se inscrie in echipa ta, in afara faptului ca s-ar putea sa fi fost primul sau ultimul care expune prospectul la produsul sau oportunitatea ta de network marketing. Singura modalitate de a te distinge de alti distribuitori din compania ta de marketing in retea este sa te promovezi pe tine si nu produsul sau oportunitatea.

Prin a te promova pe tine si ce poti oferi, ca si valoare, ai ceea ce se spune in marketing drept: o propozitie unica de vanzare.

Cunoscut ca o propozitie unica de vanzare este ceea ce, pur si simplu, te separa de alte alternative.

Oamenii pot oferi aceeasi oportunitate ca si tine. Oameni pot oferi acelasi produs ca si tine. Totusi, ceea ce oamenii nu pot oferi esti TU si asta este ceea ce te separa de competitie.Intelege regula 3. 3. 3. Intelege regula 80/20:

In majoritatea timpului auzi ca aceasta regula se aplica organizatiei tale. 80% din rezultatele organizatiei vor veni de la 20% dintre distribuitori. Totusi, eu nu la asta ma refer. Eu vorbesc despre regula 80/20 a succesului in multilevel marketing. 80% din succesul sau este dictat de atitudinea si filozofia ta. 20% din succesul tau este dictat de modul in care iti faci afacerea. Daca observi, atunci citesti o carte despre network marketing sau asculti vreun training, intotdeauna se vorbeste despre atitudine si filozofie. Nu conteaza daca se face training despre tehnicile de marketing in retea offline sau despre noile strategii de prospectare cu ajutorul internetului, atitudinea si filozofia sunt mereu discutate. Poti stapani toate tehnicile adecvate pentru a-ti construi afacerea de marketing in retea pe internet. Totusi, daca nu ai o filozofie si o atitudine pozitiva in legatura cu construirea afacerii, NU vei avea succes.

Daca urmezi aceste 3 idei, vei experimenta un succes urias in network marketing si oamenii iti vor citi povestea in cadrul oamenilor de succes din compania ta!

Publicat de Bogdan-Teodor Batâr

About the Author TRM

follow me on:
>