FII LIBER

De ce manager de echipă? - Doar multiplicându-te poți câștiga mult mai mult.

Iată câteva instrumente pe care ți le oferim pentru a deveni un manager de succes:

Platforma ta 
de turism


Cu siguranță ai lucrat cu foarte multe platforme și încă probabil o faci, platforma TRM îți oferă toți furnizorii într-un singur loc, un sistem de urmărire a cererilor și ofertelor, dar și gestionare a rezervărilor.

Nu-ți trebuie 
sediu


Nu este necesar să te deplasezi la un anumit birou, nu mai ai cheltuieli cu chiria. Poți lucra de oriunde cu clienții tăi. Ai flexibilitate și disponibilitate maximă. Ești gata să investești în tine.

Program de dezvoltare


TRM Europe Îți oferă șansa de a fi propriul șef și de a avea propria ta echipă. TRM te învață cum să gestionezi și să crești o echipă care te poate ajuta să ajungi ceea ce ți-ai dorit.

Cel mai mare
content


Ai acces la cel mai mare content de turism din România, la cea mai bine structurată și optimizată platformă de gestionare a bazei de date a clienților, ofertelor și a rezervărilor.

Îți gestionezi 
singur timpul


Tu alegi când și cât timp vrei să aloci pentru ceea ce faci, dar nu uita că în funcție de cât dai atât primești. Timpul este cea mai importantă resursă pe care în TRM o poți investi in tine.

Apreciem
valorile


Noi răsplătim performanța și apreciem calitatea. De aceea aici ești educat și remunerat. Ești recunoscut ca un adevărat diamant, investindu-se în tine încă din primele momente. 

" From zero to hero - Remus Tanase ( fondator TRM ) " 


TRM Europe

Copyright text and footer links.

>