Conducta de Milioane

Este o lectie despre alegeri, decizii si pareri. Este un film care arata diferenta dintre valorificarea timpului construind active(investitii care aduc bani) vs a vinde timpul pe bani si sa construiesti pasive(care cheltuiesc bani). Vizioneaza acest filmulet si numai atunci treci mai departe.

Tu ce alegi?

Ai un serviciu si vrei sa fii platit numai pentru galetile pe care le cari,ca Bruno?  Cand cari galeti castigi bani, dar temporar. Cand intervine o problema de sanatate sau o problema de alta natura si nu mai poti sa cari galeti, nu mai esti platit. Esti prins in capcana timp-contra bani…nu mai vinzi timp, nu mai primesti plata; ori

Vrei sa muncesti o data si sa primesti permanent, ca Pablo? Dar asta inseamna ca incepi sa-ti construieste-ti conducta ta de venit.

Conducta iti asigura un castig permanent, libertate financiara si  timp liberi.
Dupa ce ai construit conductele, primesti bani fara sa mai vinzi timp, caci conductele functioneaza permanent, zi si noapte, in timp ce tu dormi,mananci, te distrezi sau mergi la plimbare.

Daca ai inteles ca singura cale pentru a avea libertate si siguranta este sa urmezi exemplul lui Pablo si te gandesti deja la construirea conductei tale de milioane, atunci te voi ajuta sa faci asta.

Vezi filmuletul de mai jos si actioneaza…sunt cateva minute  care pot marca inceputul unei vieti noi pentru tine.
Si nu uita…oportunitatile sunt ca trenurile…daca nu esti in statie atunci cand sunt acolo, pleaca.

Oamenii trăiesc de la un salariu la altul, muncind din ce în ce mai mult, numai pentru a-şi asigura cele necesare supravieţuirii. De ce? Pentru că au căzut în capcana schimbării timpului contra bani. Acesta este modelul pe care ni l-au arătat părinţii noştri şi în care am ajuns să credem orbeşte.

Nu ne-au învăţat însă că există o alternativă: aceea de a munci o dată şi a fi plătiţi permanent, construind conducte de venit suplimentar. Pentru că toţi dispunem de resursa numită timp, eforturile noastre se pot concentra asupra valorificării timpului, transformându-l în resurse financiare. Dacă la această ecuaţie adăugăm puterea Internetului, reuşita afacerii e sigură.

About the Author TRM

follow me on:
>